Kas Haddock

Kas Haddock

Welkom bij Kas Haddock, een prachtige, stijlvolle en goed verzorgde villa die alle comfort biedt voor een aangenaam ’thuisgevoel’ maar dan onder de Caraibische zon! Kas Haddock is gelegen in de rustige wijk Brakkeput Abou, waar u volledig tot rust komen, maar waar toch ook de populaire stranden zich op een korte afstand bevinden. Kas Haddock beschikt over een groot privézwembad met voldoende ligbedden en een heerlijk loungeplek.  Het zwembad van Kas Haddock bevinden zich iets lager dan de porch die aan het huis vast zit. Bij de het zwembad is een ruim schaduw doek gespannen. Zo is er rond het zwembad voor ieder wat wils. Er zijn altijs zonneplekken maar er is ook altijs een plekje in de schaduw. Op de hoger gelegen porche bevindt zich een ruimte eettafel om lekker te kunnen ’tafelen’.

Kas Haddock heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De keuken van Kas Haddock is goed uitgerust en heeft alles wat u nodig heeft. Binnen een moderne strakke zithoek, met tv, voor een heerlijk avondje chillen met een filmpje. Buiten op de porch bevind zich ook een gezellige zithoek met uitzicht op de tuin en het heerlijke zwembad. Kas Haddock is volledig omheind door groen waardoor je in een oase van rust terecht komt.

 

Ligging Kas Haddock

Kas Haddock ligt in een rustige en veilige woonwijk, vlakbij het Spaanse water. Kas Haddock heeft een perfecte ligging als je graag naar de bekende stranden wilt van Jan Thiel en Mambo Beach. Beide stranden zijn vanaf Kas Haddock binnen 10 minuten te bereiken met de auto. Daarnaast is het centrum van Willemstad ook makkelijk te bereiken vanaf Kas Haddock. 

 

Faciliteiten Kas Haddock

✔️ 2 Slaapkamers

✔️ 2 Badkamers

✔️ Gratis Wifi

✔️ Privé zwembad

✔️ Privé oprit 

✔️ Wasmachine 

 

Huurauto

Wil je tijdens je verblijf in Kas Haddock gebruik maken van een auto. Huur gemakkelijk een auto via DaJo Curacao, zonder gedoe! Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat  bij het verblijf. Neem contact met ons op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

 

Extra informatie

• Minimale huurperiode van Kas Haddock is 5 nachten.

• Prijzen zijn exclusief verbruik water en elektra. Dit word verrekend met de borg.

• Meer service ten alle tijden bespreekbaar!

Foto impressie

Vul uw datum en het aantal personen in en krijg direct de juiste tarieven te zien in onderstaande overzicht. Klik op een prijs om de uitleg te zien en direct te boeken.