Casa Rubio

Casa Rubio,

Een fantastiche serene villa op grote berg.

De woning is gelegen tegen het groen en ligt in een rustige straat op grote berg.

Casa Rubio is vrijstaand en heeft een omheinde tuin, met een prachtig zwembad met een klein bad met bankje waar je heerlijk je cocktail of limonade kunt drinken. Er zitten ook een paar jets in dit bad dus je krijgt gelijk een kleine massage.

De tuin is rustig aan gelegd en er staat een grote palapa is voor de schaduw. Er is een zeer ruime overdekte porch waar een chille lounge set staat, en waar ook een grote tv hangt voor leuke film avondjes in de tuin.

Binnen in Casa Rubio is een ruime living met hoog plafond, en weer een tv, en een ruime bank, en een keuken.

De keuken is in het bezit van alles wat je nodig hebt om een maaltijd te bereiden. Een grote Americaanse koel/vries kast kan natuurlijk niet ontbreken in een tropische villa. De villa heeft 4 slaapkamers en also ook 4 badkamers. Alle slaapvertrekken zijn voorzien van airco.

Een washok met wasmachine voor de wasjes.

Bij de woning is er ook een Nissan Qashqai te huur.

 

Kortom, een top villa op een zeer centrale plek. Casa Rubio ligt op de kaart precies in het midden van het eiland zodat je dus alle kanten op kunt om te bezichtigen.

 

Casa Rubio geeft je gelijk een thuis gevoel en zal zeker de basis zijn voor een fijne vakantie.

Foto impressie

Vul uw datum en het aantal personen in en krijg direct de juiste tarieven te zien in onderstaande overzicht. Klik op een prijs om de uitleg te zien en direct te boeken.