Beau Rivage 24

Welkom in Beua Rivage 24

Beau Rivage 24 is een appartement gelegen in het appartementen complex Beau Rivage, op een steenworp van hartje Willemstad, en direct  gelegen aan zee. Het complex heeft een zwembad met zitjes en parasols, een eigen strand voorzien van strandbedjes en palapa’s en een mooie tuin. Beau Rivage 24 is gesitueerd op de 2 etage wat met zowel de trap als de lift bereikbaar is. Beau Rivage 24 heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers enen open keuken en een zithoek en dit geheel is ruim van opzet.

Het balkon Beau Rivage 24 heeft een fantastisch uitzicht op de Caraibische zee, en er staat een lekkere eethoek waardoor je tijdens het dinner kan genieten van het schiterende uitzicht. Beide slaapkamers heben een badkamer ” en-suite”. De slaapkamers zijn beiden ruim opgezet en in master slaapkamer staat een kingsize bed terwijl en de 2e slaapkamer 2 losse 1 persoons bedden staan. Ook de living en de keuken zijn ruim opgezet en het balkone is door zijn grote schuif deur een verlengde van het binnen gebeuren. Zo wordt binnen en buiten tot 1 geheel gemaakt! Het complex heeft een eigen, afgelosten parkeer terrein en is 24/7 bewaking bij de poort

In de directe omgeving, op loopafstand van Beau Rivage, bevinden zich uitstekende restaurants. Ook Willemstad down-Town is te lopen. Hier tref je de gekleurde huisjes aan, de ( beroemde ) Handelskade, de pontjes brug en vele andere bezienswaardig heden die Willemstad rijk is. De stranden van Jan Thiel zijn met de auto binnen circa 15 minuten bereikbaar, terwijl Mambo beach binnen 5 minuten bereikbaar is. En…als de dag op zijn einde loopt, dan geniet op je eigen balkon van de mooiste sunsets van Curacao!

Dat is Beau Rivage 24

 

✔️ 2 Slaapkamers

✔️ 2 Badkamers

✔️ Fantastisch uitzicht op zwembad en Caribische zee

✔️ Groot gezamelijk zwembad met diverse zitjes

✔️ Groot strand uitsluitend voor gasten Beau Rivage

✔️ Balkon waanzinnig uitzicht

✔️ Wasmachine

✔️ Gratis wifi

 

Ligging Beau Rivage 24

Beau Rivage 24 ligt aan de Pennstraat 254. Beau Rivage 24 heeft een perfecte ligging. Overige  stranden zijn vanaf  Beau Rivage 24 binnen  tot  minuten te bereiken met de auto. Daarnaast is het centrum van Willemstad ook makkelijk te bereiken vanaf Beau Rivage 24, je kunt het centrum ook bereiken met een wandeling van ongveer 10 min.

 

Huurauto

Wil je tijdens je verblijf in Beau Rivage 24 gebruik maken van een auto. Huur gemakkelijk een auto via DaJo Curacao, zonder gedoe! Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat  bij het verblijf. Neem contact met ons op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

 

Extra informatie

• Minimale huurperiode van Beau Rivage 24 is 5 nachten.

• Prijzen zijn exclusief verbruik water en elektra. Dit word verrekend met de borg.

• Meer service ten alle tijden bespreekbaar!

 

 

Foto impressie

Vul uw datum en het aantal personen in en krijg direct de juiste tarieven te zien in onderstaande overzicht. Klik op een prijs om de uitleg te zien en direct te boeken.