LUX The Grand no.14

LUX The Grand no.14

LUX The Grand is een juweeltje binnen een gebouw van vier luxe woningen. Gelegen in het adembenemende LUX Resort Curacao, binnen de gated community van Jan Sofat, biedt dit appartement plaats aan maximaal 8 gasten. LUX The Grand is gelegen op de eerste verdieping. LUX The Grand is gemakkelijk bereikbaar via zowel een trap als een lift. Met 4 royale slaapkamers en 4 moderne badkamers is LUX The Grand het grootste appartement op LUX Resort. Het hoogtepunt van LUX The Grand is het ruime balkon dat zich over de gehele breedte uitstrekt, compleet met een prachtige, stijlvolle eettafel en een ruim zitgedeelte. Hier kunt u genieten van ontspannende momenten, uitzicht op de Tafelberg en onvergetelijke diners in de buitenlucht.

LUX The Grand is een splinter nieuw, modern appartement. Alle slaapkamers van LUX The Grand beschikken over airconditioning. Maar ook de living en de keuken zijn voorzien van airconditioning zodat het totale appartement aangenaam koel kan blijven. De keuken van LUX  The Grand is perfect voor elke kookliefhebber, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een grote Amerikaanse koelkast, oven, magnetron, quooker, vaatwasser en wasmachine. Hier kunt u moeiteloos heerlijke maaltijden klaar maken en de luxe van thuis ervaren, maar dan onder de Caraibische zon!

 

Ligging LUX The Grand no.14

LUX The Grand is gelegen op een splinter nieuw resort genaamd ‘LUX Resort Curacao’, gelegen in de gated community Jan Sofat. Binnen Jan Sofat is er 24/7 toegangscontrole. LUX Resort zelf, is afgesloten met toegangshekken waarmee je met een eigen ’toegangsknop’ binnen kan komen. LUX Resort heeft een tropische tuin waardoor je in een oase van rust terecht komt wanneer je een wandeling door het resort maakt. LUX Resort heeft twee grote zwembaden met verschillende hoogtes waardoor een ‘watervalletjes’ ontstaan en het net lijkt alsof je je midden in de natuur bevind. 

LUX The Grand is gelegen vlakbij het Spaanse Water, waar veel wateractiviteiten plaatsvinden. Vanaf LUX The Grand is het 5-10 minuutjes rijden naar de bekende stranden van Jan Thiel Beach en Mambo Beach, waar je ‘s-avonds perfect terecht kunt voor een drankje en een dansje. In de buurt van LUX The Grand zijn er veel voorzieningen zoals verschillende restaurants, winkeltjes en supermarkt.

 

Faciliteiten LUX The Grand no.14

✔️ Gelegen in een gated community met toegangscontrole

✔️ Gelegen in een splinter nieuw beveiligd resort

✔️ Twee  grote zwembaden

✔️ Gratis Wifi

✔️ Eigen parkeerplek

✔️ Wasmachine

 

Huurauto

Wil je tijdens je verblijf in LUX The Grand no.14 gebruik maken van een auto. Huur gemakkelijk een auto via DaJo Curacao, zonder gedoe! Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat  bij het verblijf. Neem contact met ons op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

 

Extra informatie

• Minimale huurperiode van LUX The Grand no.14 is 5 nachten.

• Prijzen zijn exclusief verbruik water en elektra. Dit word verrekend met de borg.

• Meer service ten alle tijden bespreekbaar.

Foto impressie

Vul uw datum en het aantal personen in en krijg direct de juiste tarieven te zien in onderstaande overzicht. Klik op een prijs om de uitleg te zien en direct te boeken.