Green View Appartement 12

Welkom in Green View Appartement 12!

Green View Appartement 12 ligt in het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Het appartementen complex Green View bestaat uit 3 gebouwen met ieder 8 appartementen. Green View Appartement 12 bevind zich in voorste gebouw aan de buiten zijde, waardoor je de eventuele aanwezigheid van andere gasten niet of nauwelijks op merkt. Heerlijk rustig en veel privacy dus!

Green View Appartement 12  kijkt uit op een van de groene heuvels die Blue Bay Curacao rijk is, het chloorvrije zwembad en het blauw van de Caribische zee in de verte. Green View Appartement 12 is  voorzien van airconditioning in de slaapkamers, is voorzien van een tv, heeft WiFi en een ruim zeer terras om heerlijk op te genieten van de omgeving onder het genot van een verkoelend drankje. Green View Appartement 12 bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, en open keuken een fraaie living en en groot terras voorzien van een schaduw doek. De master slaapkamer van Green View Appartement 12 heeft een badkamer “en-suite” en heeft van een kingsize bed. De tweede slaapkamer van Green View Appartement 12 heeft ook zijn eigen badkamer en in deze slaapkamer staan twee ’twin size’ bedden (90\190). Green View Appartement 12 heeft een open keuken en is van alle gemakken voorzien. De  living van Green View Appartement 12 heeft twee grote schuifdeuren, welke toegang geven naar het grote terras. Green View Appartement 12 is bijzonder gezellig ingericht, u zult zich er zeker thuis voelen.

Green view Appartement 12 heeft een gezamenlijk zwembad die alleen door de gasten van Green View gebruikt mag worden. Dit zwembad is chloor vrij, wat weer veel beter is voor de huid. Blue Bay heeft een (schitterend) eigen strand. Voor dit strand wordt entre gerekend, maar is voor u als gast van Green View Appartement 12 gratis toegankelijk. Het strand biedt diverse voorzieningen, zoals bars, restaurants, een speeltuin, een strandwinkel, een duikschool, douches en kleedkamers. U kunt ook genieten van een ontspannende massage. Tot de vele voorzieningen van Blue Bay behoren naast het strand,  tennis en diverse wateractiviteiten. Blue Bay heeft ook een eigen golfbaan en u als gast van Greenview appartement 12 krijgt 20% korting op de 9 of 18 holes.

Blue Bay Green View 12; de perfecte plek voor uw vakantie op Curacao!

 

Faciliteiten Green View Appartement 12

✔️ 2 Slaapkamers

✔️ 2 Badkamers

✔️ Gratis wifi

✔️ Smart TV

✔️ Wasmachine 

✔️ Gezamenlijk zoutwater zwembad 

✔️ Beach

✔️ Terras

✔️ Makkelijk (gratis) parkeren

 

Ligging Green View appartement 12

‘Blue Bay Green View’ is zeer centraal en gunstig gelegen op Curacao. Vanuit ‘Blue Bay Green View’ is ‘Willemstad Down Town’ in ongeveer 15 minuten rijden te bereiken. Hier vindt u de bekende kleurrijke huisjes waar Curacao/Willemstad om bekend staat. Ook is hier genoeg aanbod van leuke en lekkere restaurantjes. Keuze te over! Vanuit Green View Appartement 12 is de westkant van Curacao ook goed bereikbaar. Westpunt, het uiterste en meest westelijke puntje van Curacao, is met de auto circa 30 minuten rijden. Aan deze kant van het Curacao bevinden zich de mooiste natuurlijke stranden en baaien zoals een van de mooiste stranden van Curacao ‘Grote Knip’. Ook de noordkant van Curacao, met zijn woeste golven, is vanuit Green View Appartement 12 goed te bereiken.

 

Huurauto

Wil je tijdens je verblijf in Green View Appartement 12 gebruik maken van een auto. Huur gemakkelijk een auto via DaJo Curacao, zonder gedoe! Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat  bij het verblijf. Neem contact met ons op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

 

Extra informatie

• Minimale huurperiode van Green View Appartement 12 is 5 nachten.

• Prijzen zijn exclusief verbruik water en elektra. Dit word verrekend met de borg.

• Meer service ten alle tijden bespreekbaar!

Foto impressie

Vul uw datum en het aantal personen in en krijg direct de juiste tarieven te zien in onderstaande overzicht. Klik op een prijs om de uitleg te zien en direct te boeken.